«

»

nov 01

Première De Exoot met Anne-Marie Jung

 

annemariejungexoot31okt2016-20-medium

© Mischa Muijlaert

 

Onder andere familie, vrienden en bekenden waren gisteren aanwezig bij de première van De Exoot, de eerste solovoorstelling van Anne-Marie Jung.

exoot2016_17-anne-marie-jung-roybeusker094_re-medium

© Roy Beusker

De voorstelling is erg afwisselend. Na een hilarische scene volgen er weer absurde momenten. Gooi daar nog muziek tussendoor met die heerlijke stem van Anne-Marie, en je hebt De Exoot. De voorstelling werd geschreven door Anne-Marie Jung, samen met o.a. Alex Klaassen, Niek Barendsen en Jurrian van Dongen.

exoot-2016_17-anne-marie-jung-fotoroy-beusker-mediumexoot-2016_17-anne-mariejung-fotoroy-beusker-medium© Roy Beusker

 

Het wisselen van karakters gaat Anne-Marie heel goed af. Ze speelt onder andere een oude vrouw die een tocht heeft gemaakt naar de Himalaya, en dan weer een vrouw die op zoek is naar een rijke man die voor haar en haar vele kinderen kan zorgen. Ook een mannelijke rol schuwt ze niet, de taxichauffeur die een dame naar het vliegveld brengt is ook een rol die ze heel goed neerzet. Ivanka is 1 van de andere types, een obsessieve dame uit de showbizzwereld.

exoot2_2016_17-anne-marie-jung-fotoroybeusker-114_re-medium

 © Roy Beusker

En dan de muziek. Twerken, een frans chanson, en het mooie Laat de wereld het horen komen allemaal voorbij. Het is een voorstelling geworden waar in zij veel kanten van zichzelf laat zien.

exoot-2016_17-anne-marie-jung-fotoroybeusker-medium

   © Roy Beusker

De voorstelling is vanaf nu te zien in diverse theaters, kijk voor de speellijst op www.derodeboksbal.nl of www.annemariejung.com .

annemariejungexoot31okt2016-01-medium annemariejungexoot31okt2016-10-2-medium annemariejungexoot31okt2016-11-medium annemariejungexoot31okt2016-14-medium annemariejungexoot31okt2016-15-medium annemariejungexoot31okt2016-17-medium

Foto’s: Mischa Muijlaert en Roy Beusker.